طی مراسمی انجام شد:
تقدیر از فعالان حوزه کتاب وکتابخوانی در رابر شهر دوستدار کتاب
پس از انتخاب رابر به عنوان شهر دوستدار کتاب در کشور، طی مراسمی از نماد(المان) کتاب در ورودی شهر رابر رونمایی و از فعالان حوزه کتاب وکتابخوانی تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمان؛ مراسم رونمایی از نماد کتاب در ورودی شهر رابر و تجلیل از فعالان حوزه کتاب وکتابخوانی این شهرستان با حضورحجت الاسلام والمسلمین علی علیدادی، امام جمعه رابر؛ حسین آقاملایی، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان رابر؛ احمد وفایی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان؛ مهدی میرتاج الدینی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی کرمان؛ جعفر عسکرپور، شهردار؛ روح الله سلاجقه، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رابر؛ اعضای شورای شهر رابر و جمعی ازمسئولین شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی، امام جمعه رابر بیان داشت: یکی از مهمترین دارایی های انسان کتاب است و ما وظیفه داریم در دنیا تربیت شویم یا از طریق شنیدن یا خواندن.
وی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی هر چه کتاب داشت به کتابخانه مسجد قنات ملک اهدا کرد گفت: سپهبد شهید سلیمانی باهمه دغدغه کاری که داشتند از مطالعه تغافل نمی ورزیدند.
امام جمعه رابر در پایان با اشاره به اینکه رابر خانه و رابری ها خانواده حاج قاسم هستند گفت: هر حرکتی در زادگاه سردار دلها لبخند حاج قاسم را در پی خواهد داشت.
فرماندار رابر اظهار داشت: انتخاب رابر بعنوان شهر دوستدار کتاب یک رویداد فرهنگی مهم بود که با توجه به ظرفیت ها باسایر شهرهای انتخابی دیگر قابل قیاس نبود و این مهم نشان دهنده تلاش مسئولین فرهنگی شهرستان است.
وی بابیان اینکه کتاب و کتابخوانی از دغدغه های مقام معظم رهبری است بیان کرد: در شرایطی که دشمن سعی دارد با وجود فضای مجازی مردم را با کتاب بیگانه کند ما وظیفه سنگینی داریم.
وی در همین راستا با تشکر از شهردار و شورای شهر رابر گفت: طراحی و آماده سازی نماد کتاب در رابر حرکت فرهنگی خوبی در راستای ترویج فرهنگ کتاب وکتابخوانی است.
وی راه اندازی کوچه های کتاب و کتابخوانی در شهر و روستاها را جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی مهم و تأثیرگذار عنوان کرد.
فرماندار رابر با اشاره به اینکه الگوی شهرستان رابر شهید سلیمانی سردار مقاومت در جهان اسلام است گفت: مطالعه کتاب در هواپیما و وجود کتاب در کوله سپهبد شهید سلیمانی در زمان شهادت نشان از اهمیت کتابخوانی است و باید برای جوانان و نوجوانان الگو باشد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در این مراسم اظهار داشت: باهمکاری دستگاه های فرهنگی ۱۱۰ عنوان برنامه درحوزه ترویج فرهنگ مطالعه وکتابخوانی بامحوریت کتابخانه ها در شهر رابر و روستاها تعریف و برنامه ریزی شد و با ارسال مستندات به دبیرخانه انتخاب شهر دوستدارکتاب، شهر رابر بعنوان شهر دوستدارکتاب معرفی شد.
وفایی افزود: مجموعه کتابخانه های عمومی سعی دارد با استفاده از خرد جمعی و برگزاری نشست های مختلف کتابخوانی در روستاها و عشایر، برگزاری برنامه های مناسبتی، پیک کتاب و حضور در مدارس، نقد و بررسی کتاب بیش از پیش فرهنگ کتاب وکتابخوانی را ترویج دهد.
وی اظهارداشت: امیدواریم در برنامه های آتی بتوانیم گزارش های خوبی از شهر مستعد و فرهنگ دوست رابر ارائه دهیم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همچنین در جلسه ای که با حضورامام جمعه و فرماندار رابر صورت گرفت در خصوص راه اندازی کتابخانه مشارکتی و کمک به برنامه های فرهنگی حول محور کتاب قول مساعد داد.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان عنوان کرد: بحث انتخاب شهردوستدارکتاب از سری برنامه های اداره کل ترویج وکتابخوانی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی است که هرساله درکشور برگزار می شود.
میرتاج الدینی بابیان اینکه شهرستان رابر در بین دوازده شهر دوستدار کتاب معرفی شد که این رویداد مهم برخاسته از مساعی فعالین حوزه کتاب وکتابخوانی بود.
گفتنی است در پایان این مراسم از امام جمعه، فرماندار، رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان رابر، شهردار و اعضای شورای شهر رابر، نماینده خبری صدا و سیما و فعالان فرهنگی رابر تقدیر شد.